Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 305: Halo-trailer och Battlefield-rekord

Jaha, då var det tydligen dags även för mig att åka på höstens första förkylning, trots att jag likt en ninja lyckats undvika bakterierna i både kollektivtrafiken och på jobbet senaste veckorna. Det halsont jag vaknade med i morse börjar sakta men säkert kännas lite bättre, för att istället bytas ut mot en huvudvärk från helvetet. Nåja, inte mycket att göra åt. Helgen spenderades med att få pisk i Battlefield 3 på Xbox Live, vilket har varit en högst njutbar upplevelse. Servrarna har fungerat förvånansvärt stabilt för att vara lanseringshelg och rush-läget är precis lika galet underhållande som i Bad Company 2. Lyckligtvis är jag inte den enda som tycker det, och EA rapporterade idag stolt att spelet sålt runt 5 miljoner exemplar den första veckan. Det är rekord för EA, och såklart extra kul att det är svenska DICE som stått för den bravaden.

Eftersom det tycks ha varit ganska lugnt i spelvärlden annars, och Fredrik inte lyckades få plats med Halo Anniversary i Novembers Hetaste Spel (ryktas om att det hamnade på sjätte plats, strax före Modern Warfare 3) så passar jag på att bjuda på en ny trailer från spelet (via GameInformer). Faktiskt ett spel jag lustigt nog ser framemot ganska mycket. Co-op för fyra spelare över Xbox Live och lagom uppdaterad grafik tror jag utan tvekan räcker långt för att göra singleplayer-kampanjen värd att uppleva igen.

2 kommentarer

  1. Bula

    Ser också fram emot halo! Gamla goda minnen 🙂

  2. Pelle Duveblad

    Halo: CEA aer ett givet koep. Tror nog att jag kommer lira igenom det i ”anniversary mode” paa foersta playthroughn daa jag faktiskt inte gjort det foerut…