Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 414-416: Take back the earth & veckans fynd

Mass Effect 3 är ett spel väldigt många väntar väldigt ivrigt på. Idag släpptes en ny trailer och efter att ha sett den kan spelet inte komma snart nog. Vet inte exakt vad i trailern som gjorde mig ännu mer exalterad, men något var det. Kanske för att den var extremt pampig. Den 8 mars kommer jag importera min kvinnliga Shepard illa kvickt. Släck ner i rummet, vrid upp volymen och stäng av telefonen. Tryck sedan på play. Nu.

I helgen spelade jag klart Eternal Sonata och det vore väl skamligt att inte lyfta upp det som veckans fynd. Japanska rollspel är inte för alla, den saken är klar. Men som Jonas tidigare uttryckte sig så är Eternal Sonata en bra väg in i JRPG-världen och jag måste verkligen skriva under på det påståendet. För en billig penning får du uppleva en färgglad, vacker och charmigt bisarr värld. Se till att mentalt förbereda dig på en del repetitiva strider så kommer det här vara ett äventyr du sent glömmer (av rätt anledning). Till Xbox 360 finns det hos Webhallen för 199 kronor och på Amazon för runt 140 kronor. Är Playstation 3 din väg till nöje blir livet lite hårdare. I Sverige är det svårt att hitta nytt i lager någonstans, men går säkert att få in på beställning till exempel från Megastore. Annars finns det hos brittiska Play för ungefär 350 kronor.

3 kommentarer

 1. Pelle Duveblad

  Stundvis har jag tvekat liiiite grann på hur bra Mass Effect 3 kommer bli (efter besvikelsen Dragon Age II och alla förändringar som skett mellan ME2 och ME3), men jag kan bara inte vara det längre. Hur mycket jag än vill vara en objektiv analytiker är jag i det här fallet en fullkomligt enfaldig konsument som kommer låta Mass Effect 3 suga mig bort från datorstolen och ut i rymden.

 2. Andi

  Jag kommer skaffa det helt klart (Mass effect 3, inte Eternal Sonata). Men jag har precis börjat spela del två och har en evighet kvar i det så jag väntar med del tre tills det finns för en billigare peng. Tills jag är redo för det.

 3. Pelle Duveblad

  Här finns ”extended cut” av trailern som släpptes idag:

  http://www.youtube.com/watch?v=Ygka5j0NBjo