Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 59: Veckans fynd – Pac-Man DX och Sims 3

Idag bjuder jag på två veckans fynd, bara för att. Det första är helt uppenbart och har säkert inte missats av den aktiva Xbox 360-spelaren. Deal of the Week på Xbox Live Marketplace är nämligen Pac-Man Championship Edition DX. Har du av någon outgrundlig anledning missat det, kostar spelet endast 400 microsftpoäng den här veckan. För 400 poäng kan du alltså köpa dig evig glädje – något att tänka på kanske?

Fynd nummer två är ett något otippat om än inte okänt spel – Sims 3. Och då menar jag inte den uppenbara versionen till PC eller Mac, utan till Playstation 3 och Xbox 360. Exakt, ni hörde rätt, till konsol. Jag älskar Sims och vet inte hur många timmar jag suttit med nosen tryckt mot min datorskärm och skräckslaget väckts ur min sims-koma när DN har dundrat ner i brevinkastet.

Men Sims är ju värdelöst till konsol tänker nu hatarna. Jo så har det onekligen varit, men inte i fallet Sims 3. Jag köpte det igår och det fungerar riktigt jäkla bra. Jag trodde jag hade lämnat mitt beroende bakom mig men återigen ser jag hur hygienmätaren stiger när jag borstar tänderna innan jag ska krypa ner under mina muminlakan. Spelet går loss på 249:- både till Playstation 3 och Xbox 360. Värt varje slant. Fyndet hittar du här.

I vanlig ordning är det bara att skriva i kommentarsfältet om du har hittat det billigare någon annan stans. Konsumentupplysning är en kollektiv insats.

1 kommentar

  1. Daniel

    Tog mig 3.5 sekund att bestämma mig för att köpa evig glädje. Givet.