Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 73: Veckans fynd – Enslaved och en god gärning

Veckans fynd har både gett dåligt samvete och söndagsångest och för ynka 168 svenska riksdaler kan du få spelet till Xbox 360 (199 kronor till Playstation 3). Enslaved: Oddesey to the West är ett typiskt det-här-kommer-falla-mellan-stolarna-spel, det var inte så pass lysande att folk vallfärdade till butikerna, utan precis bara sådär riktigt bra att det fick sin beskärda del beröm av pressen men föll i glömska ganska snabbt. Spelet är utvecklat av Ninja Theory som tidigare gjorde den Playstation 3-exklusiva titeln Heavenly Sword. Samma sak gällde med det, ett gediget spel men inte lysande. Enslaved är dock snäppet bättre och bör konsumeras. Om inte annat för att ha ett spel i hyllan som ger dig just lite dåligt samvete och en gnutta söndagsångest. Fyndet hittar du här.

Sen vill jag passa på att slå ett slag för vårt ödmjuka försök att få folk att ge bort sina pengar. På vår förstasida hittar du en länk till röda korsets insamling till Japan, eller så klickar du här. Vill du inte ge till just Röda Korset, ge till någon annan organisation. Du vet att du har råd och du vet att det är rätt. Japan gav oss Mario, Sonic, Animal Crossing, Zelda, Pokémon och en jäkla massa annat – vad kan du ge dom? Ett bidrag till Japan är utan tvekan veckans riktiga fynd. Ge vad du kan.

3 kommentarer

 1. Tompa

  Ett fint initiativ. Mario & Co har ju hjälpt oss många gånger så…

 2. roadkill03

  Själv utnyttjade jag detta erbjudande i helgen: http://www.zavvi.com/games/elysium.search?searchFilters=R2FtZXMjZGVwYXJ0bWVudDpnYW1lcyoh&search=New+vegas

  Med dagens kurs blev det 133,53:- vilket ungefär 2,7 kr per spelad timme i det spelet. Värt!

 3. Fredrik

  Damn, bra pris på new vegas.