Veckans fynd brukar handla om billiga och bra spel eller, som förra veckan, söta konsoler till fyndpris. Den här veckan tänkte jag istället ställa siktet mot något som ligger mig varmt om hjärtat – tvspelsprylar. Prylar går att fynda i tvspelsbutiker men som oftast hittar man de riktiga godbitarna på auktionssidor. Jag kan tillbringa timmar framför datorn slösurfandes genom högar av meningslösheter på jakt efter något kul. Som den gode samhällsmedborgare jag är tänker jag nu dela med mig av några nödvändigheter och för enkelhetens skull delar jag in fynden i kategorier.

Överlevnad:

Ibland gör man sig illa och då kan plåster komma väl till pass. Med tanke på Marios yrke borde han även kunna lappa ihop sår, och eftersom du antagligen vill stoltsera med ditt spelintresse även när du lider inombords kan dessa komma väl till pass.

Inredning:

Att inreda sitt hem kräver både eftertanke och god smak. Du kanske inte vill fylla ditt hus enbart med tvspelsprylar men ha något som summerar din goda spelsmak i ett enda glamouröst svep. Det är speciellt grymt att inreda med något som egentligen inte var menat som en prydnad, snarare en produkt vars design är så enkel och så vacker att den fungerar som en sådan. Vid det här laget har du säkert räknat ut vad det är. Exakt – en Tac 2.

Organisation:

Spel, musik och film. Vad du än gillar att lägga din medietid på behöver du något som hjälper dig att hålla ordning och reda. En rörig spelsamling får mitt hjärta att gråta och klarar du inte av att stoppa tillbaka dina spel i dess korrekta fodral kanske du behöver en annan lösning. Något gulligt och gult som skjuter elektricitet på dig om du inte skärper dig. Med andra ord ett Pikachu-skivfodral. Låt fodralet ligga framme vid din konsol så slipper du gå den långa vägen till spelhyllan.