Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 204-207: Veckans fynd – tillbehör & Bastion

Det givna fyndet den här veckan är Supergiant Games underbara nedladdningsbara Bastion till Xbox 360. Äger du ovanstående maskin bör du enligt allt som är rimligt i den här världen ladda ner det snarast. För dig som av någon anledning inte äger en sådan maskin ska spelet dyka upp till PC senare i år. Förhoppningsvis till andra konsoler också men det finns inget utannonserat i dagsläget.

Annars tänkte jag fokusera lite på roliga tillbehör den här veckan. Ja roliga och roliga, snarare halvtråkigt vettiga. Först ut blir Buzz – the ultimate Music Quiz till Playstation 3 som kommer med den trådlösa varianten av buzzrarna för endast 399 kronor. Onekligen ett fynd. På tal om trådlöshet kan du även inhandla en sådan mikrofon till Xbox 360, om du av någon anledning behöver en extra, för löjliga 5 pund.

Är du precis som jag trött på att styrplattan på handkontrollen till din 360 fungerar under all kritik går det som bekant att köpa den nya varianten med fungerande d-pad. Problemet är bara att de brukar vara ganska dyra. Här hittade jag den för 30 pund vilket är ett väldigt bra pris. Är du ute efter en extra kontroll till ditt Playstation 3 finns den fanatiskt snygga vita varianten till ett lika bra pris.

Ok, än så länge inga roliga tillbehör och faktum är att det faktiskt inte finns några direkt roliga accessoarer till den här generationens konsoler. Inga maracas som livar upp festerna, inga motorsågshandkontroller för att göra den där Resident Evil-kvällen extra speciell och inga bongotrummor för dina apäventyr. Skulle väl vara keyboarden till Rock Band 3 då. Suck.

1 kommentar

  1. Pelle Duveblad

    Har en 360-kontroll med roterande d-pad. Fungerar bättre än den gamla, men samma usla grundkoncept finns kvar (allt är egentligen en och samma knapp med fyra funktioner).