Jag har alltid vart intresserad av Formel 1 och när F1 2010 släpptes förra året var jag mer än intresserad men ett köp blev liksom aldrig av. Till slut hade det gått så pass lång tid att jag bestämde mig för att vänta på 2011 års version istället eftersom man då hade bekräftat att uppföljaren var på gång.

Tidigare har jag kikat på utvecklardagboken från utvecklarna och ganska nyligen släpptes del två med fokus på ”handling” och AI. En av nyheterna är att de helt gjort om fjädringen för bilarna, vilket kanske inte låter som någon big deal. Sen inser jag vad det betyder för spelet.

Trodde ärligt talat att detta kom från ett riktigt lopp när jag såg det för första gången. Nu ser inte allt i spelet ut sådär verklighetstroget men nog ser det lovande ut i alla fall. I år blir det kanske ett köp redan vid releasen.

F1 2011 – Developer diary 1

F1 2011 – Developer diary 2

Ett veckans fynd måste det ju bli också så jag passar på att tipsa om att Test Drive Unlimited 2 går att hitta rätt billigt på Play.com. Uppföljaren kanske inte blev så bra som den borde blivit men är väl värt att fundera över när priset kommit ner mot ca 200 kr.