Först vill jag börja med att säga att hösten äntligen är här. För alla som föredrar getingar, värme och sandstränder kan det vara något lätt ångestladdat, men för oss som gillar tvspel och att skriva om tvspel är det något smått underbart. Det här betyder också att tvspelsdagboken slutar upp med sitt lata sommarbeteende och kommer tillbaka i normal form. Nästan i varje fall. Från och med nu kommer vi att posta ett nytt dagboksinlägg varje vardag och inte sju dagar i veckan som tidigare. Anledningen till detta är att helgerna nu ska ägnas åt faktiskt tvspelande. Som ni säkert har märkt har vi startat två nya artikelserier, Frexxi vs. the Kinect och Tvspelsdagboken vs. Metacritic. Dessa kommer såklart att fortsätta under hösten. Håll även utkik efter våra åsikter om spel under testat och andra texter som vi får för oss att knåpa ihop. Som sagt, spelhösten är äntligen här.

Veckans fynd känns nästan lite taskigt nu när det släpps en massa nya titlar som självklart måste spelas. Men orkar du inte hålla dig uppdaterad med det senaste utan nöjer dig med att plöja igenom spel som känns fruktansvärt 2010, kommer här ett par tips hämtade ur vår första artikel, Årets Spel 2010.

Årets karaktär blev Bayonetta och har du inte spelat det här galna äventyret har du verkligen missat något. För 179 kronor hittar du det till Playstation 3 och Xbox 360. Årets dåliga samvete (står fortfarande inplastat i min hylla) var God of War 3 som nu går att köpa för tokfåniga 155 kronor. Och så var det årets spel som självfallet gick till Mass Effect 2. Pris? 99 kronor till Xbox 360, 199 till Playstation 3 och 65 kronor till PC. Det är uppenbarligen billigare att ligga ett år efter.

Som avslutning kommer här en par dagar gammal trailer från Battlefield 3, och vad du än gör, glöm inte att titta på den i 1080p. Jösses.