Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 364-367: Nytt år, nya tag och ett nytt veckans fynd

Ett nytt år är här och det innebär som oftast nya förväntningar, viss förändring och nyårslöften. Vi avslutade året med att publicera vår Årets spel 2011-artikel. Där framgår vad vi förväntar oss av nästa år. Det kommer också bli lite förändringar här på sidan under året. Vår minst utnyttjade kategori Testat kommer att göras om lite. Anledningen till att vi inte recenserar speciellt många spel är nog för att vi alla har gjort det under så lång tid och är lessa på det. Det är roligare att skriva annat helt enkelt. Nu kommer testat inte att försvinna helt, utan istället hamna under det vi kallar konsumentvägledning. Här kommer vi både testa spel och prylar men framförallt fokusera på vägledning inför kommande spel- eller konsolsläpp. Lite som Plus, fast utan jobbiga utfrågningar och bara om tvspelsrelaterade produkter. Kanske inte alls som Plus, men ni förstår poängen. Men mer om allt det här lite senare. Vi måste vila upp oss lite först.

Personligen håller jag på att granska min spelsamling. Mitt nyårslöfte brukar vanligtvis vara att köpa och spela fler spel. I år borde jag enbart fokusera på att spela mer. Kan inte nog understryka hur många inplastade spel jag har i min bokhylla. Bokhylla kanske är fel ord eftersom de böcker som en gång stod där succesivt har packats ner i kartonger och flyttats till förrådet. Spelhylla är nog ett bättre ordval. Jag vill börja året med att avrunda Skyrim, finns fortfarande en del uppdrag jag knappt har påbörjat. Dark Brotherhood står på tur. Sen hoppas jag på mer Battlefieldspelande, vilket helt dog ut på grund av ovanstående spel. Allt annat spelande dog på grund av ovanstående spel. Är även lite sugen på att spela Bulletstorm, spela klart Dead Space… 1, sen ta tag i tvåan och så måste jag verkligen köpa Saints Row: The Third. 2012 kan börja. Gott nytt år!

Höll på att glömma veckans fynd. Vad säga om Rayman Origins för 18 pund till Xbox 360. Kan det vara något?

3 kommentarer

  1. Andi

    Läste nästan bara att du ville spela mer BF3, det hjälper jag dig gärna med. Spelar flera kvällar i veckan oftast och gör det gärna med dig och er här. Det är bara att höra av sig om ni ser mig online så spränger vi lite tanks ihop.

  2. Fredrik

    Ska försöka hoppa med vid tillfälle, men det finns en överhängande risk att jag och Daniel fastnat helt i Saints Row: The Third. 🙂

  3. Andi

    Skyrim, skyrim, vad har du väl gjort med min frexxi?! BF3 FTW!