Årets E3 var en ganska intressant upplevelse. Folk blev som tokiga över vissa utannonseringar och blev upprörda över vissa företags brist på stortitlar eller nytänkande. Själv går jag inte lätt igång på snygga trailers eller korta demos, som egentligen inte säger något om vad det är vi senare ska få spela. Men med det sagt så fanns det såklart några spel där jag verkligen hoppas att pusselbitarna faller på plats. Här kommer mina fem favoriter från E3 2015.

Super Mario Maker
Fortsätter att övertyga och jag hoppas verkligen kunna lägga en hel del tid på att bygga intressanta banor i de olika varianterna av Super Mario Bros. som finns representerade i spelet. Även om nostalgifaktorn säkert spelar stor roll så känns det här som ett Little Big Planet som jag faktiskt bryr mig om och där plattformandet faktiskt kommer att vara bra.

Horizon Zero Dawn
Det här spelet gjorde mig verkligen överraskad och det kanske är därför jag tar med det på min lista. Har ganska blandade åsikter om Guerilla Games tidigare spel men det här ser både ambitiöst och intressant ut. Tror det antingen kommer att bli löjligt bra eller löjligt mediokert och sådana satsningar gör mig alltid nyfiken.

Cuphead
Old School så det bara skriker om det. Både till utseende och till spelstil. Vad jag har förstått så släpps det bara till Xbox One och hemdatorer vilket får mig att tro att det här kommer att bli spelet som får mig att köpa den senaste xboxen. Men det har jag sagt förut.

Fallout 4
Jag var helt besatt av Fallout 2. Jag gillade även trean men det fick mig inte alls lika besatt. Visst, en helt annan utvecklare och så vidare men förhoppningsvis kommer jag att dyka ner i fyran på samma sätt som jag gjorde i tvåan. Dessutom vill jag ha den där galna Pip-Boy-utgåvan av spelet.

Unravel
Retrodoftande indie-spel (nåväl…) med inslag av pusslande men med fokus på plattformande. Dessa ord i kombination börjar få mig att må ganska dåligt nuförtiden, men jag håller tummarna för att svenskutvecklade Unravel ger mig något att bli överraskad av.