Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 335-337: Veckans Fynd – Lågbudgetjul

Nu har jag tipsat om specialutgåvor och hårda klappar och det är dags att ge sig på en ny lista med tips inför julafton. Är du i en situation där du inte kan lägga speciellt mycket pengar på dina tvspelsälskande vänner eller familjemedlemmar? Antingen för att du är en tonåring eller på grund av knepiga regler i stil med – i år får vi bara lägga hundra kronor per person, det är så himla onödigt att slösa en massa pengar på julen. Allt blir så kommersiellt. Det är ju tomtar det ska handla om! Eller något liknande. Jobbar du med en tajt budget kommer här tre heta tips.

1. Darksiders – Wrath of War har beskrivits av många som ett mer vuxet Zelda. En ganska tröttsam liknelse om du frågar mig. Zelda passar alla åldrar. Det enda du behöver veta om Darksiders är följande. Det är ett storslaget actionspel med vissa enklare rollspelsinslag och det var inte tillräckligt många som spelade det. Ett problem som du kan bidra till att lösa i jul. En annan rolig detalj är att det kostar 99 kronor till Xbox 360 eller PC på Webhallen. Såld. Har du lite större budget att röra dig med finns det även till Playstation 3 för 149 riksdaler.

2. Grand Theft Auto – Snart är det dags för Playstation Vita att göra entré på den svenska marknaden och då är det väl hög tid att låta den gamla PSPn få en sista stund i rampljuset. Det finns många bra spel till konsolen men är det två titlar som verkligen bör spelas så är det Grand Theft Auto Liberty City Stories och Chinatown Wars. För 99 kronor styck finns det inte mycket att bråka om. Ge bort till någon du tycker lite extra mycket om, din PSP kanske?

3. Deus Ex: Human Revolution – Sista tipset kostar något mer än 100 kronor. 130 för att vara exakt. Deus Ex faller in under kategorin, hur fan kan det här spelet ha blivit så billigt redan. När vi snart ska sätta oss ner för att diskutera vilket årets spel kommer att bli lär Deus Ex vara med som en het kandidat. Alla förtjänar att spela det här spelet och har de inte kommit på det själva är det dags för dig att stå för en gnutta upplysning till jul. Deus Ex finns lika billigt till Xbox 360, Playstation 3 och PC. Köp.

2 kommentarer

  1. Pelle Duveblad

    Darksiders är både underskattat och överskattat på samma gång. Deus Ex är för under 150:- finns det däremot inga ursäkter för att inte införskaffa.

  2. Pelle Duveblad


    Pelle Duveblad:

    *Deus Ex för under 150:- finns det däremot inga ursäkter att inte införskaffa.