Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 87: Veckans fynd – en speciell Playstation Portable

När en aktuell (ute på lite hal is här) konsol (bärbar eller inte) går för under tusenlappen är det nästan kriminellt att inte köpa den. Ja, om man inte äger den redan, men även då är det ett dilemma. Nu kanske inte en sprillans Playstation Portable känns som det mest givna köpet eftersom det knappt släpps spel till den men biblioteket är tillräckligt bra för att motivera ett köp till det här priset. Nu kommer dock informationen som kan få vissa att må lite dåligt inombords medan någon kanske hoppar till av lycka.

Det är en lila variant av PSP 3004 men om sanningen ska fram ser den riktigt sådär fantastisk ut och lite flärd har aldrig skadat någon. Sen är det den så kallade (vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig här)…eh… Hannah Montana-utgåvan. Vänta! Läs vidare! Det ser inte ut att vara uppenbart mer än på förpackningen och om Hannah Montana är en hemlig last du har är det god tid att föra fram det i ljuset nu. 998 riksdaler inklusive frakt. Jävligt taget. Veckans fynd hittar du här.

2 kommentarer

  1. Tompa

    Åh vad fin! 😉

  2. Pelle Duveblad

    Nästa veckas fynd (om den finns kvar då): Alien versus Predator: Hunter Edition på Webhallen. Efter att ha accepterat ett gratis medlemskap kan man köpa denna magiska låda för ynka 199:-. Spelet är kanske inte det mest fantastiska (även om det aldrig är fel att som predator dra ut någons ryggrad) men det är lådan och vad som ingår som lockat. Vad sägs om en mouldable facehugger (skala okänd, men förmodligen 1:1 eller liknande med tanke på en facehuggers storlek)?