Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 104: Outland-datum och Zumba-dissonans

Förra året utannonserades Outland, ett plattformsspel i klassisk Prince of Persia-stil från Ubisoft. Ubisoft har skapat Outland i samarbete med Housemarque som bland annat har gjort det vackra Super Stardust HD, vilket syns tydligt i spelets estetik. Kotaku meddelar idag att spelet har fått ett släppdatum och ska dyka upp den den 26:e April till PSN och dagen efter till Xbox Live Arcade. För er som har missat det här spelet totalt kan jag inte nog understryka hur underbart vackert det ser ut bli. Att det dessutom ser fanatiskt roligt ut gör inte saken sämre. Just ja, det inkluderar kooperativt spelande också. Mmmmm… Co-op. Två långa veckor på ingång.

Bara för att dunka tvspelsdagboken i ryggen lite och visa hur knivskarpt vårat val av månadens hetaste spel var vill jag avsluta med att säga att Zumba Fitness till Wii gick direkt in på förstaplatsen i England. Uppgivenhet är en känsla som dyker upp i mitt hjärta. Självgodhet en annan. Dissonansen är total.

4 kommentarer

 1. Tompa

  Outland känns som ett parningsresultat mellan Limbo och N+, kryddat med jäkligt snygg design. Ingen fullpoängare men jag går igång rejält på hur snyggt det är.

 2. Pelle Duveblad

  någonting i designen till Outlands påminner om Patapon-spelen

 3. Bula

  Fick också lite Limbo vibbar av Outland.

  Frexxi försök inte mörka nu, vi vet att du står och skakar till latinska toner framför ditt Wii, erkänn!…Du har säkert beställt det från england med 🙂

 4. Fredrik

  Erkänner ingenting!