Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 1095: Playstation Plus & Dr… Luigi?

Nytt år, nya löften men inte speciellt många nya spel. Förhoppningsvis har tomten varit snäll i år så att ingen sitter utan något att spela men för den som har brist på den varan och prenumererar på Playstation Plus, ser januari ut att bli en helt okej månad.

Bland annat släpps Don’t Starve till Playstation 4. Ett spel jag har lagt ner ett par timmar på till min dator, dock enbart i betaform. Självklart kommer jag att ladda ner det till min PS4 för gratis. Vänta nu… ingenting är gratis. I övrigt dyker även en del intressant upp till Playstation 3. Först ut här är Borderlands 2 som jag och daniel spelade ordentligt till Xbox 360, innan vi kom av oss. Dags att ta upp den tråden igen kanske? Även DmC: Devil May Cry (årets fånigaste titel?) släpps och det ser jag riktigt mycket fram mot att få spela. För den med en Vita i sina händer väntar Soul Sacrifice från Marvelous AQL. Som sagt, inte fy skam.

Men det är inte bara på Sonys digitala plattform det släpps nya spel (eh, såklart inte) utan även på Nintendos eShop. Fastän Luigis år borde vara över levererar Nintendo Dr. Luigi till Wii U vilket mest ut att vara mer Dr. Mario. Skulle jag vilja spela mer Dr. Mario gör jag det på annat håll. Utöver pusslande med Luigi släpps Mega Man X2 för den som är intresserad av gamla sextonbitare. Inget fel på det spelet. Här kommer lite trailers för den som är intresserad.

2 kommentarer

  1. Pelle Duveblad

    Infinite är för USA, vi har fått Borderlands 2 istället. Tror heller inte vi får Brothers

  2. Fredrik

    Så går det när man är inne på fel blogg. Nu är texten uppdaterad och förhoppningsvis korrekt.