Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 1113: Resogun får DLC och annan nyhetstorka

Enligt en kommentar på utvecklarens Facebook-sida, som nyhetstörstande speljournalister har snappat upp, håller Housemarque på att utveckla DLC till Resogun på Playstation 4. Deras rymdshooter är onekligen den stora behållningen till plattformen just nu och för mig som har spelat det i mängder låter tanken på nya banor och kanske något nytt skepp riktigt lockande. Dessutom hintar kommentaren om att företaget även jobbar på ett nytt projekt till Playstation 4. Visst, det låter väl både rimligt och trevligt.

I övrigt är det som vanligt ganska dött på nyheter. Xbox One har tydligen fått en 20 punds prissänkning på den brittiska spelbutikssiten Zavvi, Valve verkar ha ersatt touchpanelen på sin futuristiska handkontroll med mer traditionella knappar och den brittiska försäljningstoppen ser tråkigare ut än någonsin. Eller vad sägas om följande topp 5: Fifa 14, Call of Duty Ghosts, Battlefield 4, Assassin’s Creed 4 och Lego Marvel Super Heroes. Jaja, Angry Birds Star Wars ligger ju inte med i varje fall.

Att inte avsluta med en trailer vore nästintill kriminellt så här kommer en.

1 kommentar

  1. Pelle

    Om det inte blir bättre inför torsdagsboken får det bli något personligt istället. Det här är en tid när man spelar spel, inte läser om dem.