Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 1330: 15 dagar kvar

Efter årets E3 vände jag ordentligt på kappan. Från att ha tittat på Destiny med trötta ögon, för mycket MMO och för mycket FPS, började jag bli mer och mer intresserad av spelet. Efter att ha spelat betan började jag längta ännu mer efter den färdiga produkten. Nu är det bara 15 dagar kvar och jag har redan förbokat den dyraste utgåvan jag kunde hitta. Ett par saker, att förboka spel är något jag tycker är idiotiskt, självklart vill jag se vad spelskribenter världen över har att säga om spelet innan jag köper det. Och att boka en idiotdyr limiterad utgåva är inte heller min stil, men nu tyckte jag att det som följde med i den lockade tillräckligt mycket. Det är mycket möjligt att jag struntar i allt dagen det släpps, men det känns kul att vara uppriktigt taggad inför ett spelsläpp. Det var ett tag sedan.

Jag har dock en stor farhåga gällande Destiny och det är hur Bungie kommer att fylla spelet med variation under en längre period. Redan betan kändes väldigt repetitiv, där uppdrag efter uppdrag utspelade sig på exakt samma karta. Och där uppdragen kändes snarlika i sig. Som tur är var själva skjutandet väldigt underhållande vilket gjorde att man kunde bortse från bristande story och variation. Men det håller såklart inte i längden.

I övrigt börjar det röra sig lite mer på spelmarknaden, höstens stortitlar börjar synas i horisonten och såhär på förhand är jag nyfiken på några saker. Kommer årets Pro Evolution Soccer bli fantastiskt? Kommer Drive Club bli en katastrof (läs, halvdant)? Kommer Shadow of Mordor bli så bra som förhandssnacket säger? Hur som helst så har vi en intressant spelhöstvinter framför oss. Fram tills dess fortsätter jag spela shooters på min PC Engine.

1 kommentar

  1. Pelle Duveblad

    Har inte bestämt mig om Destiny än. Det känns som att man antingen struntar i det helt, eller går fullt ut och avsätter en dryg månad för att verkligen sätta sig in i det. Jag är på många sätt sugen på att göra det senare, men i så fall kräver jag av mig själv att jag skaffar den dyraste utgåvan och det har jag egentligen inte råd med. Det lutar åt att jag avstår.