Om några veckor, närmare bestämt mellan den 30 oktober och 2 november är det återigen dags för Gamex. Eller som mässan i år kallas Comic Con Gamex. Två koncept möts alltså under samma tak vilket säkerligen kommer innebära ett ökat tryck på mässan. Även om jag är marginellt intresserade av serier, superhjältefilmer och annat som Comic Con för till bordet, är jag definitivt nyfiken på hur väl kombinationen fungerar. För det borde den såklart göra, speciellt med tanke på att Comic Con i USA nu förtiden handlar en hel del om spel och ironiskt nog mindre och mindre om faktiska serietidningar. Alla vi från tvspelsdagboken kommer att finnas på plats på kistamässan under fredagen.

Sen vill jag göra alla där ute uppmärksamma på att Baynoetta 2 är på ingång. För de som gillade ettan är säkert tvåan ett givet köp, under förutsättningen att man faktiskt äger ett Wii U. Eftersom Nintendo valde att finanisera utvecklingen blev det också exklusivt till deras plattform, en plattform vi alla vet inte sålt speciellt bra. Detta skapar en intressant situation på marknaden speciellt med tanke på vilka extremt positiva recensioner Bayonetta 2 har fått så här långt. Kan något så udda ske att en titel som Bayonetta skulle kunna hjälpa Nintendo att sälja fler maskiner? Önsketänkande måhända.

Hur som helst kommer nu ett spel som får högsta betyg av Giant Bomb, Gamespot, Edge och många andra till en konsol som är i desperat behov av starka titlar. Som en bonus följer även del ett med på skivan. Köp kan inte vara mer givna. Ta en titt på Gamespots videorecension om du vill få en tydligare inblick i spelet.