Nu är vi några dagar inne i 2015. Januari är i vanlig ordning ganska lugn och här på tvspelsdagboken skapar vi planer för året. Vi kommer återigen att plocka fram vår metacritic-tävling där vi spekulerar kring kommande spel och deras betyg bland spelkritiker. Det kommer att komma ett eller två dagboksinlägg per vecka där vi babblar om lite spelnyheter eller sådant vi har haft för oss i spelvärlden. Retrodelen av sidan kommer att fortsätta med fler “samla på”-texter och mer videomaterial i form av “första 10 med” och “mer än 10 med”. Prenumerera gärna på vår Youtube-kanal för att se vilka videos vi släpper och gilla oss på Facebook för att lättast hålla koll på sidans uppdateringar.

Utöver detta kommer vi även ta en djup titt på våra egna favoriter bland alla spel som någonsin har släppts. Mer konkret innebär det att samtliga skribenter här på sidan kommer att dyka djupt ner i sin egen spelhistoria och försöka lista och ranka de 10 bästa spel som vi någonsin har spelat. Egentligen en helt galen idé, men det är också det som gör det hela roligt. Hur väljer man ut 10 spel från allt man någonsin har spelat och sedan rangordnar dem? Vi tänker testa.

Förvänta er alltså mer av de vanliga och en del nytt här på sidan. Har du missat vår text om årets spel bör du såklart läsa den. God fortsättning.