Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 153: eShop x 2 och Catwoman

Det börjar röra på sig inför E3 och jag börjar bli riktigt spänd på vad nästa vecka kommer att erbjuda. Såhär dagarna innan E3 är det skönt att ordningen börjar bli återställd i sonyvärlden, för nu fungerar faktiskt Playstation Store igen. Yey! Efter hela sju veckor av totalt mörker går det äntligen att ladda ner demos, spel och dynamiska teman igen. Det sistnämnda var ett försök till en lustighet. Dock finns inga av de utlovade gratisspelen att tillgå än men dessa kommer att dyka upp snart.

En annan ebutik som snart kommer se dagsljus är Nintendo 3DS eShop. Butiken lanseras den 6 juni och kommer erbjuda bland annat Super Mario Land och Alleyway. Dessutom kommer en 3D-remake av det smått fantastiska Excitebike finnas för noll kronor under den första månaden. Äntligen något att se fram emot till min väldigt dyra dammsamlare.

På tal om smått fantastiska spel så har det även släppts en ny trailer från kommande Batman Arkham City i vilken Catwoman spelar huvudrollen. ”come to kitty”… antar jag.

2 kommentarer

  1. Pelle Duveblad

    Batman: Arkham Kitty

  2. Fredrik

    Haha!