Precis som vanligt under sommaren är det inte precis en storm av nyheter på spelfronten. Jag konstaterar att EA:s nya golfspel har legat etta två veckor i rad på den brittiska topplistan – mediokra betyg till trots. Onekligen synd att det inte blev den stora golftiteln till den senaste generationens konsoler många har väntat på. I andra nyheter verkar Capcom ha problem med sina serverar vilket har ställt till det för betan av Street Fighter V till PS4. Så kan det gå.

Själv fokuserar jag just nu på att katalogisera min spelsamling då jag äntligen har hittat ett databasprogram jag kan leva med. Enkelt och flexibelt. Recollector heter det för den som är intresserad. I samma veva har jag varit Internet-duktig och sett till att uppdatera Giant Bombs fantastiska Wiki vid dom få tillfällen jag hittar lite luckor där.

I övrigt så spelar jag en del Rocket League och tar mig igenom Halo-samling till Xbox One. Måste påstå att spelen håller väldigt bra och att jag just nu känner mig ganska nöjd med mitt köp av en Xbox One. Å andra sidan är det lite tragiskt att mitt enda spel till konsolen är en samling med gamla spel. Och att mitt nästa inköp antagligen blir Rare-samlingen som är på ingång om några dagar. Hmmm.

Tänkte också ta tag i lite nya Första 10 med snart vilket onekligen är på tiden, men så kan det vara när man har fullt upp med annat. Jag lämnar er med en påminnelse om att vår Youtube-kanal faktiskt börjar få en hel del material i sig. Därför postar jag en av våra egna videos här. Trevlig fortsatt sommar!