Tänkte börja med att konstatera att jag äntligen tog tag i och har spelat färdigt The Witcher 3. Jag vet dock inte riktigt hur jag ska förhålla mig till den saken. Slutet jag fick i spelet (och jag tänker undvika detaljer även fast spelet funnits ute ett bra tag) måste nog klassas som det sämsta möjliga. Det kom lite som en chock om jag ska vara helt ärlig. Och det faktum att jag fick ett sådant dåligt slut tog nästan knäcken på mig. Jag kände mig uppriktigt uppgiven och ledsen när eftertexterna började rulla. Inget lyckligt slut, inga alla levde lyckliga, bara tomhet. Läste lite på nätet om vilka beslut i spelet som påverkade slutet och blev lite sur, inget var direkt uppenbart. Jag hade nog missat ett par viktiga sidequests och jag har fattat ett par konstiga beslut. Men absolut inte några som jag trodde så definitivt skulle sparka mig i röven. Jaja, nu återstår det att se om jag tänker fortsätta med expansionerna eller inte, för närvarande känner jag mig ganska utbränd men inte på grund av att jag ogillade spelet. Bara mitt slut.

Över till lite gladare nyheter så har jag till slut skaffat mig en Framemeister. För den som inte vet vad det är så är det en videosignalsuppskalare som gör det möjligt att tolerera äldre konsoler på moderna tv-apparater. Har än så länge testat några konsoler, med lite blandat resultat. För det mesta funkar det riktigt bra och ser riktigt skarpt ut. Men med tanker på att det finns en miljard inställningar i den lilla maskinen så kommer jag säkert lista ut hur jag ska få alla konsoler att se schyssta ut. Kan också konstatera att det är stor skillnad på olika utgåvor av äldre konsoler vad gäller videosignalen. Så nu kommer jag säkert börja jaga de utgåvor som ger bästa möjliga videosignal. Yey.

Sist men inte minst så jag har jag och några till bestämt oss för att starta en grupp på det där sociala mediet facebook. Gruppen riktar sig till alla vi som samlar på japanska spel. Så är det något som intresserar dig. Gå hit. Som avslutning kommer en liten trailer från ett spel som jag nyligen sågs spelas på Giant Bomb, ser riktigt kul ut. Matlagning och spel har alltid varit en bra kombo.