Vi är nu inne i mitten av November och spelåret 2017 har lugnat ner sig rejält. Den senaste tidens stora släpp har inte gjort direkt stora avtryck bland kritiker. Need For Speed verkar uppriktigt dåligt och shootergiganterna Call of Duty och Battlefront verkar helt okej, men inte mer än så. Inget att hetsa upp sig över alltså.

Som tur är har jag massor av Super Mario Odyssey kvar att spela och dessutom är jag mitt uppe i Wolfenstein: The New Order vilket är riktigt underhållande. Jag hade någon slags förhoppning att ta tag i senaste Wolfenstein redan i år men inser att det aldrig kommer att hända. Förhoppningsvis har någon annan här på tvspelsdagboken spelat det så vi kan diskutera det när det är dags för årets spel.

På tal om årets spel så kommer vi i år, förutom att hylla de bästa spelen från 2017, att blicka bakåt lite. Samtliga på sidan har mer eller mindre en förkärlek för de äldre spelen och därför tänkte vi hoppa 10, 20 och 30 år tillbaka i tiden och även prata om de bästa spelen som släpptes då. Gillar vi och ni formatet kommer det nog bli standard framöver.

I december tänkte jag försöka lyfta fram lite vintriga/juliga titlar och försöker just nu febrilt att komma på spel som kan passa sådana teman. Snow Bros, Christmas Nights och Home Alone dyker upp som kandidater. I och för sig är ju vintern på väg till Animal Crossing också. Sen önskar jag att jag hade en bra metod för att spela Christmas Lemmings, tyvärr har jag sålt min Amiga 500. Funderar helt ärligt på att beställa en Armiga för att lösa det problemet. Lämnar er med detta klipp för att komma in i rätt stämning.