Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 274-276: GAMEX 2011 & Veckans Fynd

Om ungefär fem veckor är det dags för årets upplaga av den svenska spelmässan Gamex. Vi från tvspelsdagboken var där och rekade lite förra året och kom väl fram till att det var ganska klent med nyheter men att det i varje fall fanns möjligheter för allmänheten att testa några kommande spel. Om inte annat är det trevligt att lilla Sverige har en egen mässa. Gamex äger rum i Kistamässan mellan den 3-6 november så med lite tur får vi då lägga vantarna på titlar som Skyrim och Saints Row 3. Just nu är bara några stora namn bokade, som Nintendo, Warner, Activision och Microsoft, men det fylls säkert på med tiden. Arrangörerna bakom mässan meddelar också att Level Up! kommer dit och bidrar med musikunderhållning. Föreställningen går under titeln Gamers X-mas.

Fyndandet går den här veckan fokuserar på en intressant förbokning och ett dubbelpack ingen får missa. Förbokningen gäller Dead Rising 2: Off the Record. Spelet kommer att vara en uppdatering/nyutgåva av Dead Rising 2 men utifrån Frank Wests perspektiv. West är som bekant den fotointresserade hjälten från första Dead Rising. Off the Record är inte tänkt att släppas till fullpris utan kommer ligga runt 350 – 400 kronor. Väljer du dock att förboka det på Amazon just nu går det för cirka 200 kronor till både Xbox 360 och Playstation 3. I samma butikskedja går det att få HD-utgåvan av Team Icos klassiker Ico och Shadow of the Colossus till ett riktigt bra pris. Jag väntar just nu på min leverans. Här kommer ett par videoklipp för att komma i rätt konsumtionsstämning.

2 kommentarer

  1. Bula

    Dagens Tips: Forza 4 demo ute på live.

  2. Pelle Duveblad

    Hatar att skriva kommentarer där de inte hör hemma, men Gametrailers har senaste månaden listat topp 100 speltrailers någonsin. 100-20 går i 20 trailers per episod, sedan är det en egen för varje. Nu är de på nr. 4, ettan kommer nog att visas inom någon vecka eller två. Väldigt intressant för de som ser mycket trailers och/eller är intresserade av reklam överlag. Kolla in det hela här: http://www.gametrailers.com/top-100-trailers/. Och nej, Dead Island kommer inte att vinna.