Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 331: Skyrim 70 timmar senare + patch

Efter en lång session i Skyrim kan jag konstatera att jag plöjt ner ungefär 70 timmar i spelet. Det känns fortfarande lika roligt och jag blir fortfarande överraskad av nya områden och skrämd av mörka grottor. Den senaste tiden har gått ut på att vandra runt i världen för att samla ingredienser samt att jaga olika typer av djur för att få skinn till att fixa lite utrustning. Målet är att öka min smed-förmåga och att bli bättre på att tillverka magisk utrustning. Har fortfarande inte kommit speciellt långt i själva huvudstoryn, men vem har bråttom? Egentligen förvånade över hur kul det kan vara att bara utforska Skyrim och försöka levla upp olika typer av förmågor. Tror jag är level 33 just nu och har fixat upp min destruction magic till level 73. Hoppas det snart dyker upp lite fler besvärjelser att använda där.

Imorgon är det tänkt att det ska släppas en patch till Xbox 360 (till Playstation 3 ska den redan vara ut om jag inte förstått saken fel) som tar hand om diverse problem. Det största är nog att man nu ska kunna installera spelet på sin hårddisk utan texturproblem, vilket innebär betydligt bättre laddningstider. Andra småsaker ska också fixas. Ibland attackerar inte drakar man stöter på i världen, vilket jag sprungit på vid ett par tillfällen, det ska nu lösas. För en komplett lista går det bra att klicka sig vidare till Bethesdas blogg. Nu ska jag sova så jag orkar med jobb och drakdödande (eller ingrediensletande) även imorgon. Lyssna på lite pianomusik och sov sedan gott.

2 kommentarer

  1. Andi

    Vaddå tror att du är level 33. Du vet att du har full koll. 😉 Kul att du har kul med spelet. Det verkar helt klart episkt. Även om jag vet att att det inte är för mig. Tråkigt nog.

  2. Fredrik

    Andi – Skyrim diskriminerar inte, det är till för alla.