Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 476: En djävulsk helg väntar

Ledsen, kunde inte låta bli att försöka skapa en fyndig rubrik. Men misströsta inte, en viktig nyhet ligger bakom den. I helgen är det nämligen fritt fram för alla med ett Battle.net-konto att dyka ner i Diablo 3. Blizzard öppnar betan under hela helgen och har du inte haft tillgång till den tidigare är det här ett ypperligt läge att få ett smakprov på vad som väntar. Jag faller fortfaranade under kategorin ”saknar duglig PC” och får snällt vänta och se om spelet någon gång dyker upp till Mac. Läs mer om den öppna betan här.

Sedan har vi såklart veckans stora läcka – God of War Ascension. Amazon lyckades klanta till det och postade en trailer innan Sony hade haft chansen att utannonsera spelet själva. Sony gick sedan snabbt ut på deras blogg och bekräftade att spelet faktiskt är på väg. Kan tänka mig att folket hos Sony inte är speciellt glada på Amazon just nu. Eller så är de överlyckliga eftersom alla spelsiter i världen nu har skrivit om detta och postat den här trailern. Trevlig helg.

6 kommentarer

 1. Jonas

  Betan finns till Mac också, så det är bara att köra! 🙂

 2. Fredrik

  Åh fan, det hade jag helt missat. Tack för den infon.

 3. Andi

  Gick Sony ut på Amazons blogg? Och var i helvete är min följetong (undrar en jetlaggad och lite småfull skåning från Hong Kong)!?

 4. Bula

  Är du från Hong Kong? Hade jag aldrig gissat! 😉

 5. Fredrik

  Andi, del 3 är skriven och kommer upp imorgon 😉

 6. Andi

  *ifrån då (fan, får ta den). 🙂

  Tack Frexxi, äntligen. 🙂