Rainbow Moon faller in under kategorin av spel jag vet väldigt lite om men väldigt gärna vill spela efter att ha sett en tvåminuters trailer. Spelet är av det strategiskt rollspelande slaget och utvecklas av SideQuest Studios. Företaget är ganska obeprövat men ligger bakom hyllade Söldner X och X2 som utvecklats exklusivt till Playstation 3. Även Rainbow Moon ser ut att enbart komma till den konsolen. Titta på trailern och njut.

Eftersom det börjar bli dags för Fotbolls-EM kanske det är läge att komma i rätt stämning med lite fotbollsspelande. Vare sig du är ett fan av Pro Evolution Soccer eller FIFA går det att komma över ett lämpligt alternativ till hyfsade priser.

Vi börjar med Pro Evolution Soccer vars senaste utgåva går under det kreativa namnet 2012. Till PS3 finns det för cirka 20 pund på Amazon och till Xbox 360 för 248 riksdaler hos Spelbutiken. Om PES inte längre lever upp till dina krav på stimulerande fotboll gäller såklart FIFA. Dessutom har FIFA 12 nedladdningsbart material för just EM. FIFA 12 hittar du till PS3 för runt 349 kronor hos exempelvis CDON eller för 28 pund hos Amazon. Till Xbox 360 kostar det samma lika här eller här. Själv föredrar jag FIFA 11 framför FIFA 12 och då går det att fynda rejält både till PS3 hos GAME eller till Xbox 360 hos Dustin. Helt klart det bästa alternativet om du inte är så noga med de senaste uppställningarna utan bara vill ha nått att göra mellan de riktiga matcherna.