Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 532-535: Sommarstrategi och veckans fynd

Äntligen är sommaren här vilket för min del betyder en massa ledighet. Ledighet som självklart måste styras upp med seriöst spelande och för det behövs en plan. Jag har precis spelat klart Heavy Rain och snart kommer den sista delen av Fredrik spelar att publiceras. Näst sista delen hittar ni här. Heavy Rain var mörkt, dystert och berättardrivet så en del av min plan är att undvika den typen av spel. Det är ju ändå sommar.

Sommarplan steg 1: Blev väldigt bra kompis med mitt Playstation 3 under våren. Både på grund av Heavy Rain men också genom Playstation Plus. Sommaren kommer därför vara fokuserad på den maskinen när jag är hemma och på min Vita när jag är på resande fot. Steg 1 av planen avklarad.

Steg 2: Nu till att välja vad jag ska spela. Jag har säkerligen runt tio titlar som fortfarande står inplastade i min hylla och en jäkla massa påbörjade spel som jag aldrig hade ro att se hela vägen igenom. Först ut blir God of War HD del ett och två. Sugen på att upptäcka Kratos på nytt och det var onekligen ett tag sedan jag spelade dessa två spel på min PS2. Efter det tänker jag bryta av med LittleBigPlanet 2 som jag knappt har andats på. Sedan går vägen till Infamous (första delen som jag skamset måste erkänna att jag gav upp efter ganska lång tids nötande) för att få gå vidare med Infamous 2. Vid det här laget borde jag fått tillbaka min aptit på God of War och då tänker jag dyka rakt ner i del tre. Parallellt med allt detta kommer det att spelas en hel del Virtua Fighter 5 och Trine 2 som jag laddat ner via Playstation Plus. Sommaren är nu fullbokad.

Steg 3: Börja jobba igen.

Är du själv sugen på att återbesöka Kratos skruvade och numer högupplösta värld kanske det här passar som veckans fynd.

1 kommentar

  1. Andi

    Haha, ett spelschema. Borde kanske göra upp ett själv för jag har en massa titlar som väntar på mig också. Min PS3 har jag dock sålt så det blir enbart 360 för egen del.