Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 568-570: Seghet och Veckans fynd

Ligger lite lätt förkyld och slappar mig igenom en tråkigt regnig sommardag. Vill egentligen ut och röra på mig men kroppen säger emot. Istället blir det Rainbow Moon som får vara min kompis. Nu har jag plöjt ner mer än 30 timmar i spelet och även om det är lite repetitivt ibland har jag svårt att släppa kontrollen ifrån mig. För att vara ett nedladdningsbart spel är det oerhört välgjort men man märker att utvecklaren har gjort vissa saker onödigt komplicerade. Det tycks nästan vara medvetet för att öka antalet speltimmar. Men kul är det så jag orkar inte klaga allt för mycket.

På nyhetsfronten händer det inte mycket intressant. Sega meddelar att Jet Set Radio är på väg till iOS och Android. Det ska även komma till Xbox Live Arcade och PSN så det lär bli där jag återupplever ett kärt gammalt Dreamcast-minne. Innan jag ger mig tillbaka till soffan och mer Rainbow Moon behövs ett litet fynd också. Den här veckan landar det på ett av förra årets absolut bästa spel – Saints Row The Third som går att hitta för 20 pund till Xbox 360 eller för 21 pund till Playstation 3. Har du fortfarande inte spelat det – gör det nu.

Lämnar er med en ny trailer från Dance Central 3 som ser ut att bli mer av samma, men det gör knappast något. Dance Crimes!

3 kommentarer

  1. Pelle Duveblad

    Den som velat fynda har just haft sin årliga chans på Steam Summersale. Den som var med i matchen kunde sno Saints Row The Third för 7,5€. Men det finns väl en anledning till att tvspelsdagboken heter just tvspelsdagboken och inte datorspelsdagboken…

  2. Fredrik

    Hörde att Saints var billigt som fan på steam-rean. Eftersom jag bara har min macbook att datorspela på var rean inte så mkt att ha… 🙁

  3. Fredrik

    40h Rainbow Moon nu…