Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 580-583: Snart drar spelhösten igång & Veckans fynd

Den här sommaren har delvis regnat bort. För min del har det betytt en hel del speltimmar, framförallt i Rainbow Moon, vilket jag skrivit om tidigare. Även fast jag absolut inte har brist på spel att spela börjar jag ledsna lite på sommaren och bristen på intressanta spelsläpp och spelnyheter. Man kan idag konstatera att samtliga stora nyhetssiter rapporterar om att Sony är på väg med lite nya samlingsboxar. En ska vara med Infamous-spelen och en med God of War-spelen. Inte direkt spännande nyheter. Men något som faktiskt är på gång är nya spel.

Om ett par veckor börjar det dyka upp saker och ting i spelbutikerna. Först ut Sleeping Dogs som jag med viss reservation ser fram emot. Efter det Darksiders 2 och sen Madden. Inte för att jag själv kommer skaffa Madden men det brukar traditionellt ses som startskottet för spelhösten. Eftersom spelhösten inkluderar Borderlands 2 är det hög tid att den startar illa kvickt. Just ja, en annan nyhet för dagen är att Metal Gear Solid 4 nu uppdateras med troféer. Dags att samla lite med andra ord. Sen var det något om Source 2 också men det tar vi senare.

Veckans fynd går till Borderlands – Game of the year edition som finns att köpa för 179 kronor till både Xbox 360 och Playstation 3 hos Webhallen. Föredrar du PC kostar det bara 99 kronor på Discshop. Mycket nöje.

2 kommentarer

  1. Pelle Duveblad

    Gäller att börja runda av det årliga ”spela ospelade spel-projektet” med andra ord.

  2. Fredrik

    Med andra ord 🙂