Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 608-611: Kalendarium 2012 & Veckans fynd

Nu börjar det allt röra på sig lite. På fredag släpps Port Royale 3, nästa vecka dyker NHL 13 upp, veckan efter det dags för Borderlands 2 och så vidare. Vid det här laget brukar jag börja min planering för höstens spelinköp men ska sanningen fram är det få titlar jag genuint känner mig upphetsad över. Missförstå mig rätt, det finns saker jag vill spela, men inget får mig att ligga vaken om nätterna.

Så vad släpps då i höst? Borderlands 2 som sagt, ska bli kul men kommer garanterat vara bäst på PC, vilket fortsätter vara en nagel i mitt öga. FIFA 13 kommer att vara mer FIFA. Resident Evil 6 har inte sett speciellt kul ut om man får tro de trailers som har visats upp. Sen har vi Assassin’s Creed 3 och jag vet ärligt talat inte om jag orkar med ett till sådant, samma sak gäller Halo 4.

Näe, det enda spel jag faktiskt längtar lite efter är Persona 4 – The Golden, men eftersom det inte fått något ordentligt datum än har jag svårt att tro att det släpps i år. Samma sak gäller Animal Crossing, jag skulle verkligen ligga upp på natten om Animal Crossing kom i år. As. Om jag nu missat något viktigt får ni säga till, men det tror jag inte.

Veckans fynd går till något så udda som ett Wii-spel. Men när Wario Ware: Smooth Moves kostar 8 pund är valet ganska enkelt. Få saker är så roliga på festen som ett hederligt Wario Ware-spel. Något för hela familjen. Den udda familjen.

8 kommentarer

 1. Daniel

  Halo är mer intressant än någonsin i mina ögon, är på riktigt hypad inför 343s debutspel i serien. Ser fram mot SP.

  I övrigt så håller jag ett öga på Dishonored, Forza Horizon, Far Cry 3 och Hitman Absolution. Med det sagt så får vi se om det blir några köp. Backloggen gör att jag lika gärna kan vänta på lägre priser.

 2. Pelle Duveblad

  Jag tror verkligen, verkligen att man ska ge AC III en ärlig chans, trots att man tröttnat på serien. Det här är ju utvecklarna bakom tvåan som legat i sedan dess.

  På riktigt ser Far Cry 3 ut att kunna utmana om årets spel. Det ser verkligen sinnessjukt jävla asballt ut. Dishonored kan annars mycket väl komma som en gubben i lådan och sno åt sig titeln.

  Glöm heller inte bort de PS-exklusiva titlarna: Ratchet and Clank i ett riktigt Ratchet and Clank-spel, Mario Kart: Sackboy Edition och Super PlayStation Brothers.

 3. Bula

  Måste hålla med Chaser, trodde jag hade kommit över Halo men ack så fel jag hade. Börjar verkligen bli hypad!

 4. Pelle Duveblad

  och så fanns det visst något som hette The Last of Us, om det ringer några klockor.

 5. Fredrik

  Pelle – Ser helt klart fram mot The Last of Us, men det kommer väl inte i år va?

 6. Pelle Duveblad

  Jag får krypa till korset, 2013 var det visst.

 7. Jonas

  Du får spara på Borderlands 2 tills jag är hemma igen! 🙂

 8. Fredrik

  Det kan nog fungera 🙂