Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 646: Het vecka, Animal Crossing-avundsjuka & Veckans fynd

Hade man bott i Japan, alternativt hanterat det japanska språket, hade livet varit ungefär femton gånger så bra. Då hade förra veckans Nintendo Direct resulterat i att det här klippet gjorde ens dag fantastisk. Nintendo fortsätter att älska japan.

Den här veckan innehåller två riktigt heta spelsläpp i form av Dishonored och XCOM: Enemy Unknown. Dishonored jämförs med allt ifrån Deus Ex till Half-Life 2, självklart på grund av att personer som var med och utvecklade dessa spel också är en del bakom Dishonored. Jag personligen har mest haft ett halvt öga på spelet men det kanske är dags att ta en närmre titt nu. Sen har vi XCOM: Enemy Unknown som har utvecklats av underbara Firaxis Games. Ni vet, folket som ligger bakom småtitlar som Civilization, Simgolf och Pirates. Eftersom det är ett strategispel blir jag automatiskt lite skeptisk, eftersom jag måste spela det på konsol. Men är det några som ska kunna ro hem den saken så är det Firaxis. Mycket att spela just nu, och det här är bara början. XCOM-serien har också en gedigen historia. Ta en titt på dessa klipp. Utveckling.

Veckans fynd är Trauma Center: New Blood till Wii. Föredrar nog DS-versionerna av Trauma Center men för 4 pund får man mycket kirurgi spel för pengarna.

Följ oss gärna på Facebook eller Twitter.

1 kommentar

  1. Pelle Duveblad

    Jag har hört att Enemy Unknown ska kontrolleras väldigt bra på konsol. Ingen tvekan vilken platform man väljer om man får möjlighet, dock.