Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 808: Creating Elizabeth och en gullig liten haj

Idag är det bara fem dagar kvar tills dess att det för mig efterlängtade Bioshock Infinite släpps. Jag tror att det kommer bli helt magiskt underbart. Vi har hållit er uppdaterade med videor om spelet en tid och tänkte inte sluta nu när vi är så nära spelsläpp. Håll till godo med detta informativa och spännande klipp. Sjukt snygg hoodie för övrigt.

Kan också passa på att rekommendera söta spelet Shark Dash på iOS (finns kanske till Android också, vad vet jag). Verkligen underhållande och gulligt. Här kommer en slumpmässigt utvald youtuberecension av spelet för den som är intresserad.

2 kommentarer

  1. Fredrik

    Bara fyra dagar kvar nu och jag inser att jag inte spelat tvåan än. Helgen är räddad. IGN är tidigt ute med en recension http://www.ign.com/articles/2013/03/22/bioshock-infinite-xbox-360ps3-review

    Kan också tipsa om Giant Bombs intressanta intervju med Ken Levine http://www.giantbomb.com/videos/elizabeth-is-a-shark-ken-levine-on-bioshock-infini/2300-7164/

  2. Pelle Duveblad

    Kom bara hälften igenom tvåan innan jag låste en boss utanför bossrummet, något som i Metal Gear skulle gett mig en trophy men i Bioshock straffades med att tappa 40 min speltid… Känner ändå att jag borde lira det innan Infinite – som gamer har man visst aldrig ledigt ens under loven.