Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 815: Prepare 4 Battle

Battlefield 4 kommer i höst och igår släpptes en efterlängtad och lång gameplay trailer. Den är från PC-versionen så att den ser fantastiskt snygg och bra ut är inte så konstigt. Men om man jämför med redan fantastiskt snygga Battlefield 3 och då ser att Battlefield 4 är galet mycket hetare, ja då börjar man kanske förstå hur trevligt det här kan bli. Det går att förhandsboka detta spel redan nu och de som gör det blir automatiskt premiummedlemmar. Om det innebär samma sak som det gjorde i Battlefield 3 så är detta ett fantastiskt bra erbjudande. Så bra att om det hade varit måndag hade jag tagit med det som veckans fynd. Kolla vidare på www.battlefield.com för mer information och uppdateringar.

Men nu. om du inte redan har har tagit del av denna inspirerande trailer. Eller faktiskt även om du redan har gjort det så gör det igen. Skåda den första officiella gameplay trailern från svenska DICE nästa mästerverk.

1 kommentar

  1. Pelle Duveblad

    Det är några minuter under demot där banan öppnas upp lite och där man faktiskt verkar kunna tackla motståndarna från några olika håll på några olika sätt, men annars ser korridorerna väldigt trånga ut med regelbundet, tight skript. Det må se väldigt snyggt ut, men det ser inte alls särskilt kul ut.