Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 990: Tidsbrist, gamla maskiner och gamla fällor

Jag har blivit beroende av Diablo 3, vågar inte ens tänka på hur mycket ogräs som har växt i min Animal Crossing-by. Inte heller hur sura invånarna måste vara eftersom jag har ignorerat dem i veckor nu. Inte direkt den bästa borgmästaren där ute. Men jag inte sluta levla min kära munk i Diablo. Inte ens GTA kan stoppa mig. Jag inhandlade GTA V på releasedagen och var ganska taggad, men efter att ha spelat det ett par gånger kunde jag inte motstå att gå tillbaka till Diablo. Vill spela mer GTA V, om inte annat för att vara en del av zeitgeisten, men det får vänta till jag har spelat mig trött på Diablo, vilket lär ta ett tag.

Andra spel jag har valt att ignorera (men egentligen vill spela) är Rayman Legends, Wonderful 101 och NHL 14 (snart drar säsongen igång!). Dessutom har jag gjort en hel del roliga retroköp den senaste tiden, men även dessa får nöja sig med att se fina ut i min hylla. På tal om retro ska jag och Daniel testa lite videoinspelning imorgon med just retro i fokus. Detta involverar en modern inspelningsapparat, en gammal inspelningsbar DVD-maskin samt en jävla massa sladdar och tålamod samt +trolldryck. Förhoppningsvis lyckas vi presentera lite material på sidan, men då ska en del klaffa. Jag ska även försöka spela in lite mer retrofyndat via den något mer lätthanterliga webkameran. Första avsnittet finns just nu hemligt på Youtube, ska försöka göra det ohemligt så fort skammen har släppt. Ah, vill hinna med så mycket på så lite tid (fredrik spelar Earthbound är på semester för den som undrar).

Sen är det ett annat spel på gång. Ett spel jag har klarat, ett spel jag älskar, nämligen det bästa Zelda-spelet någonsin – Wind Waker. Jag försöker hela tiden intala mig själv att inte gå in i den gamla Nintendo-fällan och köpa samma spel om och om och om igen. Med det sagt så har jag bokat den här utgåvan. Ta en titt på den här trailern, hur ska man motstå? Fan…

1 kommentar

  1. Pelle Duveblad

    700 för den läckerbiten är bara mums