Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 80: Veckans fynd – DJ Hero Galore

Ett av de absolut mest förbisedda och underskattade musikspelen till den här generationens konsoler är DJ Hero. När Daniel sprang på DJ Hero 2 för 99 kronor i söndags bestämde jag mig för att ägna veckans fynd helt åt den spelserien. Det finns några alternativ att välja mellan men oavsett vilken konsol du kallar din älskling finns spelet till bra pris – bara för dig.

När DJ Hero först entrade marknaden fanns det egentligen två alternativ att välja mellan. Den vanliga utgåvan med spelet och standardutformingen av plast-turntablen och så fanns den mer limiterade utgåvan (ha!) som Activision kallade Renegade Edition. Skillnaden mellan Renegade Edition och den vanliga utgåvan är att den förstnämnda känns mer gedigen i sin kvalitet och det följer med ett stativ så du kan leka riktigt DJ samt en låda att packa ner sakerna i, när du är, eh, ute och spelar på klubbscenen. Det lite tuffare paketet med andra ord. Är Wii din favoritkonsol kan du skatta dig lycklig för då kan du köpa Renegade Edition för ynka 399:- här.

Om du inte äger ettan och vill kasta dig direkt på tvåan ser marknaden riktigt bra ut där också. Speciellt av den enkla anledningen att ettan faktiskt följer med när du köper tvåan och ett turntable bundlat. Och vad kostar då det? Löjliga svenska riksdaler. Jag biter ihop och försöker glömma bort att jag betalade en tusenlapp för samma kit. Här hittar du bundlen till Xbox 360 och här till PS3. Har du redan en turntable och bara vill köpa tvåan löst finns det att fynda precis överallt. DJ Hero 1 & 2 har en speciell plats i mitt hjärta och borde ha det i ditt också.

Varför inte ett litet videoklipp för att avrunda måndagen.

1 kommentar

  1. Tompa

    Alltså det är faktiskt ett otroligt fynd, så bra att jag var tvungen att slå till. Tack för den! 🙂