Tvspelsdagboken är en ideell blogg/hemsida om tvspel och datorspel i alla dess former. Vår ambition är att skriva om sådant vi tycker är underhållande med förhoppningen om att ni också kommer att göra det. Vi skriver dagboksinlägg om vad som händer i spelvärlden utifrån vårt perspektiv. Utöver dessa testar vi även spel (både nytt och retro), skriver längre artiklar och spelar in videos.

Har du frågor om Tvspelsdagboken.se kan du skicka ett mail till info@tvspelsdagboken.se eller nå oss via instagram alternativt facebook om du föredrar det. Det är nog lättast att nå oss på sociala medier.

Tack för att du besöker oss.

Vi jobbar med Tvspelsdagboken.se

Fredrik Carlsson
Har skrivit för tidningen Xbox Life under dess tolv nummer i produktion. Har också agerat skribent på ett par svenska spelsidor och även fuskat ett tag som chefredaktör. Håller i trådarna på Tvspelsdagboken.se.

Kontakt: info@tvspelsdagboken.se
Xbox Live: charmless
PSN: charmless

Daniel Carlsson
Före detta PC-nörd som numera mest spelar konsol. Starcraft, Half Life och Mass Effect-serien hör till favoriterna. Har även ett intresse för marknadsföring, kommunikation och användarvänlighet.

Kontakt: daniel@tvspelsdagboken.se

Gästspelare

Jonas Nilsson
Grundaren till xbox-se.com som utan tvekan var den bästa svenska xbox-sidan nätet har skådat. Kommer främst att ansvara för den tekniska biten men också att försöka hitta tillbaka till textförfattandet. Är också helt beroende av World of Warcraft, vilket blir standardursäkten om sidan inte fungerar som den ska.

Kontakt: jonas@tvspelsdagboken.se