När jag tittar ut genom fönstret ser jag bara mörker och regn. I tider som dessa känns det livsnödvändigt med spel som lyser upp vardagen. Tyvärr är december inte den bästa månaden när det kommer till nya releaser. Skulle gissa att Daniel helt skippar månadens fem hetaste. Men som tur är var förra månaden betydligt mer intressant. Super Mario 3D World släpptes till Wii U, Zelda till 3DS och just ja, det kom en ny konsol till vårt land.

Jag trodde nog inte att jag skulle köpa en Playstation 4. Min budget sa ifrån, min hjärna likaså och när jag insåg att min förbokning inte var mycket värd försökte jag helt stänga av begäret. Men det var svårt och i förrgår dök det upp ett mail från webhallen som fick begäret att flyga tillbaka. Tydligen hade tillräckligt många valt att inte hämta ut sina PS4or vilket gjorde att jag faktiskt kunde köpa en. Så jag lät mitt hjärta tala, bet ihop och hämtade ut konsolen. Det där Resogun är ju i varje fall bra. Med lite tur dyker även Pinball Arcade upp snart vilket känns som ett givet köp med tanke på mottagandet från kritiker. Ja just ja, får ju inte glömma bort att spela mer Mario också. Vintern är med andra ord räddad.

Jag hoppas inte ni har missat alla våra videoinspelningar. Pelle har börjat testat PS4ans inspelningsmöjligheter och jag och Daniel har jobbat vidare med ”första 10 med”. Jag tänker nu avsluta dagen med lite Resogun och med det rädda mänskligheten. För er som behöver lite underhållning i vinterrusket så rekommenderar jag en titt på denna video. Giant Bomb-magi muntrar alltid upp.