Om internet stämmer så släpps äntligen The Pinball Aracde till Playstation 4 nu på onsdag. Med tanke på att jag varit helt beroende av Resogun den senaste tiden ska jag inte klaga allt för mycket på bristande releasespel till PS4, men det ska bli skönt att få bita i något nytt. Nu har jag redan spelat ganska mycket Pinball Arcade, men till Xbox 360 och tyvärr lyckades utgivarna av spelet gå under vilket ledde till att Xboxen fortfarande inte får några nya bord till sig. Därför ska det bli skönt att få en ny fräsch version av spelet i mina händer och en massa nya spännande bord att flippra loss på. Är det onsdag nu?

I övrigt är det lugna december som gäller. Det släpps inte så många spel och det dyker inte upp så många nyheter men med tanke på den hektiska hösten vi har bakom oss, känns det mest positivt. För den som är sugen finns Double Dragon att ladda ner till Wii U och 3DS. Själv spelar jag det på mitt Master System istället. Ubisoft har släppt videklipp från och om Ghost Recon Online på en miljard språk och Sony har släppt en litet roligt klipp från Doki Doki Universe. För den som inte har spelat Doki Doki rekommenderar jag att ni i varje fall testar demot. Inte ett spel för alla men något alla borde testa.

I övrigt sliter vi just nu mentalt inför arbetet med årets spel 2013. Svaret känns ganska givet men jag måste säkert övertyga de andra också. Typiskt.