Tänkte börja med att önska glad påsk. Jag hoppas ni har fått njuta av lika fint väder som jag har de här dagarna och det är bara att hålla tummarna för att det håller i sig. Det är inte allt för ofta som jag sätter mig framför PC:n nuförtiden men i påsk fick den hänga med ut till landet för att kunna bjuda på lite digital underhållning även här.

Spelen jag fick med mig
– The Witcher
– The Longest Journey
– Atlantis 2 & 3
– Ground Control II
– Starcraft 2

Jag har hört mycket bra om The Witcher och jag köpte ”Enhanced Edition” för ett tag sedan i tron om att jag absolut skulle installera det och börja spela. Det blev inte riktigt så. Istället har det stått inplastat i hyllan och stirrat på mig. The Longest Journey har jag haft ångest över länge nu eftersom jag tycker det är hel fantastiskt men fastnade på något klurigt ställe och har aldrig riktigt orkat återvända, även om jag absolut borde. Lite klassiskt äventyrsspel á la 90-tal i form av Atlantis-spelen skulle faktiskt kunna vara något, men nja, inte just nu. Ground Control II känns riktigt lockande men när jag sen flyttar ner blicken till mitt sista alternativ inser jag att jag måste prioritera om.

Varför jag släpade med mig så många alternativ vet jag inte riktigt, för valet känns rätt självklart när jag tänker efter. Jag gick trots allt och väntade på SC2 bra många år och att jag inte lyckats spela igenom singleplayerkampanjen ännu är rätt och slätt pinsamt. Nej, det här håller inte längre – Starcraft 2 är nu officiellt mitt påskspel. GL & HF!