Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 119: Kör för fort genom USA i The Run

Medan Sony förbryllat försöker att hantera deras gigantiska debackel rullar andra delar av spelvärlden på som vanligt. Zen Studios och Marvel hyllar 50-års jubileet av den fantastiska fyran genom att utannonsera nytt DLC till Pinball FX 2 på Xbox 360, respektive Marvel Pinball till Playstation 3, i form av ett Dr. Doom-bord. Bordet ska släppas den 17 och 18 Maj. Med lite tur går det då att ladda ner saker till sin PS3 igen.

Electronic Arts fortsätter att prångla ut spel i Need for Speed-serien och i november ska Need for Speed The Run göra sin debut. Idén för spelet är faktiskt väldigt intressant, det ska nämligen kretsa kring ett enda stort race. Från Golden Gate-bron i San Francisco till Empire State building i New York. I sin press release lägger EA stor vikt vid att spelet bygger på DICE Frostbite 2-motor och att The Run ska innehålla en engagerande och djupgående story. Dessutom kommer den populära (eller som EA väljer att kalla den ”revolutionära”…) autologgen från Hot Pursuit tillbaka, vilket lovar gott för flerspelarläget.

Nykomlingen i Need for Speed-familjen är tänkt att landa i Europa den 17 november till ett stort antal plattformar. Här kommer en liten teaser. Trevlig helg alla!

2 kommentarer

  1. Jonas

    Har velat ha ett Cannonball-spel ända sedan jag såg Burt Reynolds i Cannonball Run som ung parvel, tidigt 90-tal. Att döma av trailern är det kanske inte vad jag väntat på, men man kan ju alltid hoppas…

  2. Fredrik

    Haha, jag skulle gissa att EA kanske inte når riktigt fram till Cannonball Run, men jag hade samma tankar som du.