Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 140: Lugnet före stormen

Om knappt tre veckor drar E3 2011 igång, och visst märks det på nyhetsflödet att det just nu är något som enklast kan beskrivas som ”lugnet före stormen”. Det tisslas och tasslas lite i korridorerna, men inget jättespännande verkar vilja slippra ut. IGN har snappat upp på Twitter att Bioware jobbar på Dragon Age 3. Ingen jätteöverraskning kanske, och ska jag vara helt ärlig så har jag inte ens påbörjat tvåan, även om det står där i spelhyllan och blänger surt på mig varje kväll. Gissningsvis ligger väl trean åtminstone något år fram i tiden, så det är ju ingen brådska. Dessutom släpptes ju L.A. Noire idag, så trots att väderprognosen lovar strålande sol och 20 grader varmt i helgen så blir det nog inte mycket av den varan för min del.

Vi avslutar fredagen med Epic Games retligt korta trailer från Gears of War 3. Det är en liten, liten del från en längre trailer som tydligen skall göra debut nästa lördag – 28 maj. En trailer för en trailer skulle man kanske kunna kalla det. Det lilla smakprovet kan du se här nedanför.

1 kommentar

  1. Pelle Duveblad

    har varken spelat DA Origins eller tvåan, men jag hoppas att de inte förhastar sig med trean. Det verkade som om Bioware Edmonton skyndade på releasing för mycket – ett och ett halvt år är för lite för en så ambitiös utvecklare. Tur bara att ME3 nyligen blev uppskjutet, där får de inte göra något felsteg.