Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 197-200: Veckans fynd – Arcade Triple Pack

För snart sex år sedan introducerade Microsoft Xbox Live Arcade och det har helt klart hänt en hel del sen dess. Tjänsten har gått från att framför allt erbjuda gamla klassiker som Joust, Smash TV och Contra till att även fungera som plattform för helt nya upplevelser som Braid, Shadow Complex och Torchlight.

Tre spel som tillhör den senare kategorin är Limbo, Trials HD och Splosion Man. Sen i våras finns dessa tre guldkorn samlade på skiva och det är så jag önskar att jag inte köpt något av spelen tidigare för att få uppleva dem på nytt. Jag vet inte hur många timmar jag nötte i Trials HD innan jag till slut lyckades ta mig i mål på sista banan. Splosion Man är lika galet som det ser ut och plattformsglädje när den är som bäst, men Limbo är ändå spelet som överraskade mig mest. Under några timmar var jag trollbunden av vad som närmast kan beskrivas som ett konstverk och en upplevelse som inte liknar något annat.

Du kan köpa samlingen för 99 kr här. Fynd!

Limbo

Trials HD

Splosion man

2 kommentarer

  1. Pelle Duveblad

    Kan vara bästa fyndet hittills.

  2. Daniel

    Nej, inte alls dumt faktiskt. Speciellt med tanke på att både Limbo och Trails kostar 1200 points/st och Splosion Man 800.