Årets E3 är i full gång och det lider ingen brist på intressanta spel som förhoppningsvis kommer att förgylla våra liv inom en snar framtid. Jag tänker här plocka ut några favoriter som jag noterade under de stora presskonferenserna i början av veckan. Vissa hade jag ingen koll på att de skulle komma och andra var gamla nyheter.

Insomniacs Spider-Man fortsätter att se riktigt jäkla bra ut även om röstskådespelet lämnar en del att önska. Allt annat verkar dock hålla toppklass och vi ser äntligen ut att få ett bra spindelmannenspel igen, senast var ju Spider-Man 2.

Ett annat spel som fortsätter att övertyga är Super Mario Odyssey, om inte annat ser det helt vansinnigt ut med sin blandning av Mario och det verkliga livet. Den här trailern säger väl det mesta.

Sen har vi Wolfenstein II: The New Colossus som precis som Mario verkar smått galet, men till skillnad från Mario är mer rakt på sak vad gäller inspirationen bakom denna galenskap.

Bland retrodoftande indiespel var det främst The Last Night som stack ut, jag förutom att Cuphead verkar ha fått ett releasedatum.

Sist men absolut inte minst blir Anthem som kan vara bland det snyggaste jag sett. Förhoppningsvis lever det upp till mina redan nu skyhöga förväntningar.

Det ska även tilläggas att jag gick igång på en del andra utannonseringar också men eftersom de ligger så långt bort i tiden är det svårt att redan nu nämna dem i en sådan här lista. Beyond Good & Evil 2 är ett sådant exempel.