Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 265: Assassin’s Creed & Resident Evil 4 HD

Innan Assassins Creed: Brotherhood släpptes pratades det ovanligt lite om singleplayerdelen. Det låg ett enormt fokus på flerspelarläget och när spelet väl släpptes var det många som blev överraskade av att berättelsen och äventyret för den ensamma spelaren höll minst samma klass som i del två. Höga betyg till trots så köpte jag aldrig Brotherhood eftersom jag då inte tagit mig igenom del två.

Nu när Revelations bara är någon månad bort känner jag i princip ingen hype alls, men det är väl så det blir när man ligger ett år efter antar jag. Nedan är senaste trailern, med just multiplayerfokus.

Resident Evil 4 var spelet som blev tokhyllat av alla och det var spelet som rättfärdigade mitt Gamecube-köp. Ett av de bästa actionspelen någonsin för sin tid har nu putsats upp och släppts på PSN och Xbox Live Market Place. Frågan nu är förstås om det finns en poäng med att köpa det ännu en gång? Hur väl har det åldrats?

3 kommentarer

 1. Pelle Duveblad

  Jag skulle vilja säga att jag tycker att de ”mjölkar” Assassins Creed för mycket (vilket de onekligen gör) och att jag därmed inte tänker köpa spelet, men faktum är att jag är riktigt taggad för Revelations.

  Vad gäller RE4 HD har jag hört att spelet fortfarande är lika bra som man minns det, men att det är en slarvig port där det enda man har gjort är att skala upp bilden (utan att uppdatera texturer) och lagt till trophy/achievements. Framrate drops finns (vilket i sig är helt otroligt med tanke på att det här är ett spel från förra generationen) och det är överlag inte mycket skillnad emellan RE4 HD alla andra portar (GC, Wii och säkert några fler)

 2. Fredrik

  Tycker också att vi är värda en bättre uppdatering av RE4.

 3. Jonas

  Håller med. Speciellt när man försöker kränga det för 200 spänn.