Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 272: Beta och bossar

Idag får alla tillgång till betan för Battlefield 3. Med tanke på att det fullständiga spelet släpps den 27:e oktober får nog den här betan mest ses som en del i marknadsföringen och som ett test för spelets servrar, snarare än ett riktigt betatest där spelares och testares åsikter faktiskt tas tillvara på. Cynismen till trots vill jag inget annat än att åka hem och spela. Betan finns tillgänglig på samtliga format, det vill säga, Playstation 3, Xbox 360 och Hemdator. Operation Metro väntar, kvällen är räddad.

Ett spel som hinner dyka upp innan den fullständiga versionen av Battlefield 3 är Dark Souls. Enligt säkra källor ska spelet fortsätta i samma anda som Demon’s Souls och med andra ord inte vara den enklaste av spelupplevelser. Men för den som gillar utmaningar, rollspelande och inte har något mot att ta sig genom ett spel lugnt och metodiskt, väntar nog goda tider. From Software struntar i rådande normer om att göra spel som alla kan klara, vilket är oerhört befriande. Dark Souls släpps om åtta dagar till Xbox 360 och Playstation 3. Under tiden kan man titta på den här All Saints Day-trailern som verkligen, verkligen är fantastisk. ESRB varnar för Blood & Gore, Violence och Partial Nudity. Mycket nöje med andra ord.

3 kommentarer

 1. Tompa

  För mig finns bara FIFA just nu, hinner inte med några demos… 😉 Funderar på att övernatta utanför Media Markt så jag kan plocka upp mitt exemplar tidigt imorgon eftersom jag inte hann idag…

 2. Bula

  Efter lite strul och allmän förvirring i inte helt logiska menyer så blev det tillslut jävligt roligt i betan igår. Har känslan av ett uppdaterat BFBC2 och det är ju inte fy skam. En hel del buggar finns så man hoppas väl att det inte är versionen som gått till tryckeriet men buggar till trots kommer jag återvända ikväll!
  Sen att de inte har med att man kan välja att gå med i samma squad utan det finns bara ett leave/find alternativt är ju rätt värdelöst.

 3. Jonas

  Ja, sjukt buggit och en hel del irriterande moment (varför hamnar man i olika squads trots att man joinar som en?). Men med en fet day 1-patch så kan nog detta bli riktigt kul online.