Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 419: Mer av The Witcher 2 & Alan Wake på Marketplace

Jag kan inte understryka nog hur stora förhoppningar jag har på The Witcher 2, äntligen ett riktigt seriöst rollspel som kan sticka ut lite i mängden och vågar berätta en mörkare och allvarlig historia. Det är i alla fall det så jag tror att det kommer bli, även om jag egentligen inte vet speciellt mycket om spelet. Hur som helst så har det dykt upp en ny trailer och efter den måste jag säga att det fortfarande ser mycket lovande ut. I mitten av april får vi se om konsolversionen kan leva upp till sitt pc-dito.

Tänkte även passa på att tipsa om att Alan Wake’s American Nightmare (1200 MSP) hittade ut på Xbox Live Marketplace igår och kan vara värt att kika närmare på. Jag själv blev lite kär i Alan Wake när det släpptes 2010 och har många bra minnen från det spelet. Nu har de förvisso frångått från grundformulan och satsat mer på action i denna spinn off, så det blir väl till att prova demoversionen innan jag bestämmer mig helt enkelt. Deal of the Week är också att alternativ förstås.

3 kommentarer

  1. Pelle Duveblad

    har lovat mig själv att på riktigt sätta mig in i The Witcher (ettan) på sportlovet. Har inte bestämt mig för om tvåan blir på konsol eller pc…

  2. Daniel

    Har förgångaren hemma i någon slags enhanced edition till PC, men orkar inte ta mig igenom det och går nog direkt på del två faktiskt.

  3. Pelle Duveblad

    Jag har också just Enhanced edition. Här ska inte hoppas över!