Nästa vecka kommer Apple att visa upp Ipad 3 och jag funderar förstås över om det ska bli ett köp den här gången. Nu har jag väntat ut två generationer av Ipad, det börjar liksom bli lite fånigt att jag inte köpt någon än. Frågan är förstås vad priset kommer landa på och vilka nya funktioner den får.

Samtidigt går jag och funderar på om jag inte skulle ta och slå till på en Playstation Vita efter att ha provat den lite snabbt här för några dagar sedan. Första intrycket var att den känns riktigt fräsch. Det är en cool pryl helt enkelt. Just nu har jag dock inte riktigt lyckats hitta alla argument till varför jag ”behöver”den. Kanske ska jag tänka som Fredrik brukar göra ibland, det vill säga att det viktiga är att äga prylen. Hur mycket man använder den är mer sekundärt. Just nu tycker jag att spelutbudet framöver känns lite knapert, det är inte allt för många spel planerade för släpp innnan sommaren verkar det som. Läste dock att Sony har ett event nästa vecka där de ska presentera fler titlar.

Framför allt har jag fastnat för Fifa Football och Virtua Tennis 4. Fifa kändes riktigt välgjort när jag testade det och det är något med att ha just Fifa i bärbart format som lockar mig. Samma sak med tennispelet. Nåväl, nu tänker jag avvakta till nästa vecka för att se vad Apple hittat på och samtidigt känna efter om Vitan är värd sitt pris. Att köpa eller inte köpa – det är frågan.

Fifa Football

Virtua Tennis 4