Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 440: Max Payne 3 & Darksiders II

Idag släpptes ännu en video från Max Payne 3. Den här gången får vi bekanta oss med hur tänket för mellan sekvenserna har varit. Jag måste säga att spelet har gått från hyggligt anonymt för något halvår, eller år sedan, till att faktiskt börja kännas rätt intressant. I maj får vi om Max fortfarande är med i matchen efter alla dessa år.

Ett annat spel som närmar sig release (juni) är Darksiders II. Den här gången står Death i centrum, en betydligt mer rörlig och snabbfotad karaktär i jämförelse med War från det första spelet. Det försa spelet var lite av en sleeper hit som kanske gick passerade obemärkt på mångas radar. Gav man det chansen hittade man en mix av Zelda och God of War som faktiskt mynnade ut i ett riktigt bra actionäventyr. Önskar dock att det hade varit något kortare. Tror att klockan tickade upp till 18-19 timmar innan sluttexterna rullade förbi och det vara i ärlighetens namn några timmar för långt om jag hade fått bestämma.

3 kommentarer

  1. Bula

    Max Payne ser rätt roligt ut men när det kommer till Rockstar och kontrollen känner jag ett starkt motstånd. Ser fortfarande ut som de ligger kvar med gta/l.a noir-stuket på kontroll vilket borde uppdaterats för 10 år sen.

  2. Andi

    Tycker att Max Payne 3 verkar bli hur coolt som helst. har ju spelat de första två och Rockstar gör en sällan besviken. Kommer nog itne köpa det vid release (när den nu är) men visst vill jag spela genom det en dag.

  3. Daniel

    Mm hoppas det blir smidig kontroll den här gången och inte någon bångstyrig GTA-kontroll. Det ser lovanade ut faktiskt, mer lovande än vad jag kanske trott tidigare.