Skyrim väntar fortfarande på mig, det blev nämligen aldrig något köp vid släppet hösten 2011. Varför jag inte la slantarna på vad som många ansåg vara årets bästa spel förra året är ett mysterium, men så kan det bli ibland. Det positiva med att vänta är att priset nu har börjat leta sig neråt samt att spelet hunnit patchas några gånger.

Igår utannonserades ytterligare en uppdatering i form av Kinect-stöd. Det är inte så att jag ramlar av stolen direkt, men det ser ändå ut att kunna fungera rätt hyggligt. Ibland kan det ju faktiskt vara skönt att slippa grotta ner sig i menyer. Nu har jag i och för sig inte Kinect så denna uppdatering betyder absolut ingenting för min del. Och vid närmare eftertanke skulle jag knappast sitta och göra kryptiska utrop hemma i soffan när jag spelar.

Den 18:e april släpps Trials Evolution och jag måste säga att jag har blivit riktigt hypad efter att ha kikat på den senaste trailern. Den medföljande baneditorn verkar makalöst bra och det ser ut att bli rena himmelriket av användarskapade banor. Detta är tillsammans med The Witcher 2 och Max Payne 3 de spel jag ser fram emot mest just nu faktiskt.