Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 587-590: Nytt från två heta uppföljare & Veckans fynd

Idag kom två pressutskick som tipsade om två nya trailers från två av höstens hetaste uppföljare. Eller tvåor kanske jag borde skriva men då kanske jag använder ordet två lite för mycket. Två. Dessa är hur som helst Borderlands 2 och Darksiders II. En 2:a och en II:a. Till releasen av Darksiders II är det bara åtta dagar så vi börjar med den.

Till släppet av Borderlands 2 är det 39 frustrerande dagar. Trailern kallar 2K för ”Come and get me” och i lever helt klart upp till kraven man numer ställer på en Borderlands-trailer. Så här ser den ut:

Över till veckans fynd som får bli Rayman Origins som finns till PS3 för 12 pund hos Amazon eller till Xbox 360 för ynka 99 kronor hos Webhallen. Bra priser för ett riktigt bra spel.

2 kommentarer

  1. Pelle Duveblad

    (I Darksiders-trailern) 100 nivåer? Låter bra, så länge man inte behöver klara allt i en sittning vilket jag nästan fick känslan av… (och ja, God of War I med din endast 7 vågor långa Challenge of the Gods, jag tittar på dig!)

    Borderlands 2 behöver jag inte kommentera.

  2. Daniel

    Du lär typ av ha autocorrect på ”Borderlands” eller nåt för det stod banne mig ”Borderliens” överallt. 🙂

    Bestämde mig för övrigt nyligen för att vänta även med Darksiders 2 och fortsätter med att avvakta med att köpa nytt. Borderlands 2 kan det ju bli för co-opens skull kanske.